Verdieping in het Werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën

12 oktober 2022

Training Werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën

Deze training is bedoeld voor professionals die in de praktijk aan de slag gaan met het Werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën. Zij raken vertrouwd met de onderliggende filosofie, theorie en denkkader en oefenen vanuit de ‘wyber’ (een navigatietool) met verschillende technieken, instrumenten en vaardigheden.

De Kracht van de Vraag

In deze bouwsteen gaan professionals bewust aan de slag gaan met het verbinden van luisteren, waarnemen en vragen stellen om zo eigenaarschap, verantwoordelijkheid en verbinding te versterken. Hoe luister je? Hoe ga je van probleem naar Verhaal? Welke vragen stel je dan?

Training Polariteitsdenken

Creëer beweging bij (schijnbaar) onoplosbare problemen!

Het Polariteitsdenken is integraal onderdeel van het Werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën. Daarnaast geven wij separate (verdiepende) workshops en trainingen.

Polariteitsdenken is een manier om bij problemen die steeds terugkomen en onoplosbaar lijken, beweging te creëren in plaats van iedere keer een oplossing te bedenken die uiteindelijk weer niet werkt. Als er een dilemma, tegenstelling (wij/zij), paradox of polarisatie dreigt te ontstaan of al aanwezig is, helpt polariteitsdenken inwoners, vrijwilligers en professionals om weer in beweging te komen. Het polariteitsdenken heeft inmiddels zijn kracht bewezen in bijvoorbeeld complexe echtscheidingen en problemen in de samenwerking tussen inwoners onderling, inwoners en professionals en professionals en organisaties onderling.

Meer informatie of een adviesgesprek? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

Contact

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Kennismaken met het Werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën

Tijdens een Visiedag of een Workshop op een interactieve manier kennismaken met het Werken vanuit Sociale Netwerk Strategieën? Nieuwsgierig?

Lees meer

Trainingen met Open Inschrijving

Voor (kleinere) organisaties, individuele deelnemers of organisaties die nieuwe instroom van medewerkers willen opleiden bieden wij een aantal keer per jaar een aantal van onze trainingen aan met Open Inschrijving.

Lees meer