een

breed

werkgebied

Blijf op de hoogte

Riny Moonen

Riny Moonen

Kijk op de LinkedIn pagina van Riny Moonen

Riny Moonen LinkedIn

SoNeStra is actief in zorg, welzijn, onderwijs en organisatie-ontwikkeling.

Vraagverheldering, de brede uitvraag, hulpvraag vaststellen, inventarisatie en de cliënt centraal. Klinkt bekend? Het is een, voor veel professionals, bekende werkwijze. Een manier van werken die goede dingen heeft voortgebracht zoals veel deskundigheid en een waardevol aanbod.

Daarnaast heeft het ook bijgedragen aan het idee dat wanneer je problemen ervaart het de bedoeling is dat de hulp van professionals nodig is. Er ontstaat een afhankelijkheid van professionals, een stapeling van de zorg, overbelaste professionals. De ingezette hulp heeft vaak niet het resultaat dat van tevoren was voorspeld. We zijn constant zoekende naar een efficiëntere manier. Beter in beeld krijgen wat de vraag is. Monitoren. En het liefst zo snel mogelijk, want hulp inzetten geeft het gevoel dat er iets gebeurt.

 

Werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën

In het Werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën willen we je graag meenemen vanuit een andere kijk, een andere mindset! Een beweging waarin de cliënt en zijn familie en sociaal netwerk werkelijk eigenaar zijn en hun eigen koers en strategie bepalen binnen de context. Een mindset waarin je als professional bijdraagt aan waar het voor deze mensen om moet gaan. Vanuit een brede kijk. Hun brede kijk.

SoNeStra Academie

Van een kennismaking met het Werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën, tot basistrainingen, verdieping, verbinding en een mastery. Op maat voor bijvoorbeeld uitvoerend werkers, gedragswetenschappers, managers, cliëntenraden, vrijwilligers, gemeenten en voor groepen met diversiteit in deelnemers. In company en via open inschrijvingen. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door Registerplein en SKJ.

Training De Kracht van de Vraag; faciliteer de verkenning!

Hoe faciliteer je nu dat mensen weer nieuwsgierig worden naar elkaar? Hoe doe je dat als mensen het niet eens zijn met elkaar?

Training Polariteitsdenken

Polariteitsdenken: creëer beweging bij (schijnbaar) onoplosbare problemen!

Training Dynamisch Faciliteren

Voor meer informatie over deze training neem contact met ons op!

Meer lezen over onze opleidingen download hier de informatie Trainingen Werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën.

SoNeStra Traningen en opleidingen

Blijf op de hoogte

Riny Moonen

Riny Moonen

Kijk op de LinkedIn pagina van Riny Moonen

Riny Moonen LinkedIn