Meggie Verstichele

Trainer

Van opleiding ben ik orthopedagoog, mama van 3 kinderen, wonende in een gemeente dicht bij Gent.

SoNeStra leerde ik kennen door mijn job bij Dienst Ondersteuningsplan vzw, waar ik tijdens de 4-daagse basistraining meteen aanvoelde dat dit perfect aansloot bij wie ik ben en hoe ik kijk als professional. Ik was meteen verkocht en ben mij er beginnen in te verdiepen.

Ik hecht veel belang aan eigenaarschap, verantwoordelijkheid kunnen opnemen voor je eigen leven, aan belonging, kunnen participeren in de maatschappij op een volwaardige manier. Ik ondersteun graag processen naar beweging, vooral in situaties waar mensen in een kwetsbare situatie verkeren. Ik heb een toegankelijke, open houding waarin ik op zoek ga naar ‘waarover gaat het hier nu en waarover moet het gaan’. Waarin ik enthousiast word als ik mensen zie groeien in het opnemen van regie, van verantwoordelijkheid over eigen leven en in het delen met hun eigen netwerk, met hun sociaal kapitaal.

Graag ga ik met u, uw team, uw organisatie aan de slag om het werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën in te bouwen in het professioneel handelen.